Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

"Teaterkoncert" med Ulla Vejby og Jesper Braae Madsen i Stenderup kirke

MAR
23

"Teaterkoncert" med Ulla Vejby og Jesper Braae Madsen i Stenderup kirke


Dato Torsdag d. 23. marts 2023, Kl. 19:00 til kl. 20:30
Sted Stenderup kirke ., Hedenstedvej 1K, 8781 Stenderup
Pris
75 kr. betales i døren pr. person
"Teaterkoncert" med Ulla Vejby og Jesper Braae Madsen i Stenderup kirke

Dramatisk fortolkning af klassiske salmer.

  "Budbringerens Fodtrin" ved skuespiller Ulla Vejby og guitarist/sanger Jesper Braae Madsen er et anderledes koncertprojekt, hvor klassiske salmer fortolkes, således at klassiske salmer transformeres til små historier om de store spørgsmål i livet.

Salmerne bliver fortolket på dramatisk vis og minder om udtrykket i en teaterkoncert. I hver salme er der et "jeg" (Ulla Vejby), som har noget på hjerte og har noget, som hun vil tale med Gud om. På den måde bliver salmerne til relaterbare små historier, hvor musikken er enkel og tilgængelig, men smuk og fuld af eftertanke.

Det kan f.eks. være "Til himlene rækker din miskundhed, Gud", som i denne fortolkning handler om en kvinde, der føler sig forladt og er vred på Gud.

Ulla kendes især for sin rolle som stuepigen Edith i TV-serien Badehotellet, og hun har medvirket i f.eks. Sygeplejeskolen, Tinka og Kongespillet. Jazz har fyldt meget, musicals og teaterkoncerter ligeså. I 2022 var hun en del af musicalen "Oh Happy Day" på Folketeatret i København.

Jesper spiller til historierne amerikansk folk/country samt nordiske indie musik. Han har lavet et musik soloprojekt Echo Me med udgivelse af 3 albums - og har spillet rigtig mange koncerter i USA og Europa.

---

Der serveres bobler og chokolade efterfølgende i våbenhuset.