Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Julekoncert med Alberte Winding & Andreas Fuglebæk

NOV
22

Julekoncert med Alberte Winding & Andreas Fuglebæk


Dato Onsdag d. 22. november 2023, Kl. 19:30 til kl. 21:00
Sted Bjerre Kirke, Holmen 3K, 8783 Hornsyld
Pris
Billetter er til salg for 200 kr. pr. stk. via nettet: billetsalg.julekoncert.dk
Julekoncert med Alberte Winding & Andreas Fuglebæk

Alberte giver med guitarist Andreas Fuglebæk en intim julekoncert. Duoen vil spille et udvalg af de bedste julesange samt de største klassikere fra Albertes store bagkatalog.

Albertes seneste CD, ”Kommer Hjem”, er ligesom Albertes forrige udgivelser blevet til i nært samarbejde med hendes mand, guitaristen og produceren, Andreas Fuglebæk. Sammen har de skabt et organisk folk-popunivers præget af varm akustisk guitar, enkle, iørefaldende melodier samt de nærværende og skarpe tekster, Alberte er kendt for. Men det er ikke bare 13 nye sange. Det er også en særlig atmosfære. En lethed, man fornemmer fra sang til sang – mellem de små, henkastede strøg til et selvportræt og de mange nedslag i det, vi lidt flot kalder livet, men som for det meste præsenterer sig i hverdagens støj. 

Det er sange fra et sted i livet, hvor man lader de gamle regnskaber ligge, holder op med at dyrke tristessen og bare har den med sig. Sådan kommer Alberte hjem til dér, hvor alting altid lige er begyndt – lige her og nu. - Hun siger det ikke. Hun synger det ikke. Men fra start til slut på Alberte Windings nye album ”Kommer Hjem” hører man det hvisket: At fortid er fortid. - Eller som hun synger på ”Kys Din Kæreste På Rejsen”: ”Jeg har ledt og vendt de tunge sten – under dem var der heller ingenting”.

På samme vis er førstesinglen ”Bli’r Lidt For Længe” en påmindelse om, at fremtiden bare bliver kortere og kortere – at det hér liv skal leves og allerhelst sammen med nogen. Det er en sang til vennerne, børnene og hendes mand om den store taknemmelighed over, at de findes – en slags positiv statusopgørelse og en plan for livets næste kvartal. 

”Vi vil alle sammen gerne snakke højt omkring bordet, feste videre og strække minutterne til lange kærlige døgn”.

Billetter er til salg for 200 kr. pr. stk. via nettet: billetsalg.julekoncert.dk . 

For dem, der ikke kan købe via nettet, har ledende graver Peter Jacob Jensen (tlf. 75688036) et begrænset antal billetter, som han sælger af.

Hvornår dørene åbnes offentliggøres senere på denne side.